פיצה רומאית

oven

פיצה מבצק שאנו מכינים מדי יום לפי מתכון מיוחד בסגנון רומי. הבצק עובר הליך התפחה של 36 שעות, נפתח ברגע ההזמנה ונאפה בתנור אבן מיוחד מאיטליה. מעל הבצק – רוטב על בסיס עגבניות שהגיעו מאיטליה וקרעי מוצרלה איכותית אשר מותכים על בצק הפיצה בזמן האפייה.

    תוספות אפשריות על הפיצה:

תוספת ב-5₪: עגבניות, זיתי קלמטה, קונפי שום, בצל,
תוספת ב-8₪: ארטישוק אלה רומאנה, גבינת פטה, פטריות, פפרוני, ביצת עין

ENGLISH