סודות הסושי - סדנה מקצועית, פעילות מהנה וחוויה קולינרית

סדנאות סושי בסליק
רוצים ללמוד את כל הסודות איך להכין סושי בדיוק כמו מקצוענים?
רוצים ללמוד על סושי מאחד האנשים היחידים בישראל שלמד ועבד במסעדת סושי ביפן?
מחפשים פעילות כייפית שמסתיימת עם ארוחת סושי מפנקת ?

קסמו של הסושי - אוכל הרחוב היפני המסורתי - נובע מהשילוב בין האסטטיות והצבעוניות המרהיבה שלו לבין איכות מרכיביו וטעמיו העמוקים. למתבונן מהצד נראה לפעמים כי קשה לפצח את סודותיו, אבל למעשה מדובר באחת המנות הפשוטות להכנה. בעזרת המידע הנכון, התנסות מעשית בהכנת סושי וכמה טיפים בסיסיים יכול להפוך כל אחד למארח המושלם ולכוכב של כל אירוע בייתי.

אם גם לכם בא לגלות את סודות הכנת הסושי או סתם לעשות פעילות חוויתית מהנה של שעתיים, אתם מוזמנים להצטרף לסדנת סושי מקצועית וטעימה במיוחד במסעדת הסליק עם סושי שף משה בר יחיאל.

לרכישת כרטיסים לסדנה הקרובה


מה נלמד בסדנה?

• חומרי הגלם הזמינים בישראל.
• כל הטיפים איך להכין בדיוק את אורז הסושי המושלם.
• טכניקות לחיתוך דגים וירקות.
• אוממי וחיבור טעמים בסושי.
• הטכניקות להכנת סוגי הסושי השונים - רול, אין סייד אווט, ניגירי, סשימי, קונוס, סושי מטוגן.
• התנסות בהכנת סושי בליווי אישי צמוד של סושי שף משה בר יחיאל.
• ארוחת סושי מפנקת.
סושי בסליק

מה תקבלו ?

• את כל המידע המקצועי שצריך לדעת כדי להכין סושי איכותי.
• התנסות בכנת סושי הכוללת הדרכה אישית צמודה מסושי שף משה בר יחיאל.
• חוברת מתכונים • מחצלת לגילגול סושי ומקלות אכילה סושי.
• חוויה מעניינת וכייפית המסתיימת בארוחת סושי מפנקת.

סושי בסליק
רוצים לקבל פרטים ומידע על סדנאות סושי שלנו? הרשמו כאן!

שם פרטי:

שם משפחה:

אימייל:


שף משה בר יחיאל

שף משה בר יחיאל, בעל ניסיון של 18 שנה בתחום הסושי והמטבח האסייתי. בתחילת דרכו עבד במשך 4 שנים במסעדות סושי בישראל. בשנת 2004 עבר בעקבות האהבה לאי יוקואמה ביפן. שם חי ועבד במשך שנתיים במסעדת סושי מקומית תחת הדרכתו של סושי מסטר שהירו במסעדת יוקואמה המפורסמת. בסוף שנת 2006 בזמן שהיה בביקור בישראל החריב צונמי את העיר והמסעדה. בעקבות הצונמי החליט לחזור סופית לישראל, כדי להעביר את הידע והאהבה שלו לסושי, לאנשים בכל רחבי הארץ, בסדנאות שהוא עורך מאז ועד היום.

אותיות קטנות?

• משך הסדנה כשעתיים וחצי.
• הסדנאות יערכו לקבוצות של לכל היותר 16 איש.
• במידה ולא ירשמו לסדנה לפחות 12 אנשים עד יומיים לפני תחילתה - מועד הסדנה ידחה.
• ניתן לקיים את הסדרה לקבוצות, גם מחוץ לסליק, באירועים פרטיים כדוגמת מסיבת רווקות וימי גיבוש.
• ביום הסדנה יוכלו משתתפי הסדנה לרכוש בסליק ציוד מקצועי וחומרי גלם איכותיים להכנת סושי.
• כשרות - המקום אינו כשר.
• אלרגנים - מתחם הסדנה אינו איזור סטרילי מחומרים אלרגנים, המתחם עלול להכיל עקבות של חומרים שונים כדוגמת גלוטן, אגוזים מסוגים שונים, שומשום, סויה ועוד.
• ניתן לבטל השתתפותכם בסדנה וזאת עד 72 שעות לפני מועדה. לאחר מכן, בשל התחלת ההכנות שלנו לקיומה של הסדנה, לא נוכל לאפשר החזר כספי במקרה של ביטול השתתפות.
ENGLISH